GL. Sporvogn køreplan 1941

Sporvejsdrift
mail@sporvejsdrift.dk

lbusanim[1]

RIS og ROS
Modtages gerne, det vil være med til at kunne gøre hjemmesiden bedre.

GL.BUS Køreplan 1941

Hej ved Sporvejsdrift, det er en fin Hjemmeside med sporvejshistorie om Århus Sporveje. Jeg kunne godt have tænkt mig at man kunne klikke på billederne så de blev lidt større eller at du lave en side med lidt større billeder.
Med venlig hilsen.
Gerhard Hansen
Århus V

Svar.

Hej Gerhard tak for din henvendelse, der arbejdes på sagen, men det kræver et andet program for at kunne klikke billederne større, det med en anden side vil jeg tænke over.
Mvh. John Sporvejsdrift.

Det er en flot hjemmeside, den sender lidt minder fra min ungdom i Århus.
Hilsen Anna Hansen Nyborg

Svar.
Hej Anna Hansen tak for din henvendelse, det glæder mig.
Mvh. John Sporvejsdrift.

Det er en Fin hjemmeside om Århus Sporveje kommer også billeder om København, Odense m.m.
Erik Christensen Århus N

Svar.
Hej Erik tak for din henvendelse, måske som du nok har set er der linkforbindelse til andre hjemmeside der handler om sporvogne, men jeg tror at der kan komme billeder fra Sporvejsmuseet, men det vil tiden vise. Mvh. John Sporvejsdrif.

Kære Sporvejsdrift
Min familie flyttede fra Århus i 1960. På daværende tidspunkt var jeg 11 år gammel. Jeg mener at kunne huske, at prisen dengang var 35 øre for en omstigningsbillet, men min lillesøster mener, at det var prisen på en børnebillet. Jeg besøgte Århus de næste 5 – 6 år og benyttede bus og sporvogn i forbindelse med besøgene. Mener ikke, at billetprisen steg i denne periode. Den var i øvrigt væsentlig mindre end i København. Jeg har ledt efter billetpriser på nettet. Bortset fra de nuværende takster har ikke fundet nogen, men jeg har fundet flere billeder af omstigninger til 35 øre fra dengang, som ikke ser ud til at være børnebilletter.

Kan i oplyse om taksten for en omstigning for Århus Sporveje i 1960?

Med venlig hilsen
Peder Christensen
5260 Odense S
Svar.

Hej Peder Christensen
Efter din henvendelse vedr. sporvejstakster, sendet jeg dig en oversigt over taksterne, da jeg er nysgerrig, var det noget der evt. kunne bruges.

Mvh. John Sporvejsdrift

Hej John v/Sporvejsdrift.
Tak for oplysningerne og det hurtige svar. Det var lige præcis det, jeg havde brug for. Hvis der dukker flere spørgsmål op, ved jeg, hvor jeg skal henvende mig.

Med venlig hilsen
Peder Christensen
5260 Odense S

Forsiden   Sporvejshistorie   Sporvogne   Sporvejsdrift   Busser   Billetter   LINK   Div. Billeder   Pressefoto   Downloads   Efterlysninger   Ris og Ros   Spørgsmål