Ris og Ros

SPORVEJSDRIFT

mail@sporvejsdrift.dk

RIS og ROS

Modtages gerne, det vil være med til at kunne gøre hjemmesiden bedre.

Hej ved Sporvejsdrift, Det er en fin Hjemmeside med sporvejshistorie om Århus Sporveje.            Jeg kunne godt have tænkt mig at man kunne klikke på billederne så de blev lidt større eller at du lave en side med lidt større billeder.

Med venlig hilsen.

Gerhard Hansen

Århus V

Svar. Hej Gerhard tak for din henvendelse, der arbejdes på sagen, men det kræver et andet program for at kunne klikke billederne større, det med en anden side vil jeg tænke over.

Mvh. John Sporvejsdrift.

Det er en flot hjemmeside, den sender lidt minder fra min ungdom i Århus.

Hilsen Anna Hansen Nyborg

Svar. Hej Anna Hansen tak for din henvendelse, det glæder mig.

Mvh. John Sporvejsdrift

Det er en Fin hjemmeside om Århus Sporveje, kommer også billeder om København, Odense m.m.

Erik Christensen Århus N

Svar. Hej Erik tak for din henvendelse, måske som du nok har set er der linkforbindelse til andre hjemmeside der handler om sporvogne, men jeg tror at der kan komme billeder fra Sporvejsmuseet, men det vil tiden vise.

Mvh. John Sporvejsdrif.

Kære Sporvejsdrift

Min familie flyttede fra Århus i 1960. På daværende tidspunkt var jeg 11 år gammel. Jeg mener at kunne huske, at prisen dengang var 35 øre for en omstigningsbillet, men min lillesøster mener, at det var prisen på en børnebillet. Jeg besøgte Århus de næste 5 – 6 år og benyttede bus og sporvogn i forbindelse med besøgene. Mener ikke, at billetprisen steg i denne periode. Den var i øvrigt væsentlig mindre end i København. Jeg har ledt efter billetpriser på nettet. Bortset fra de nuværende takster har ikke fundet nogen, men jeg har fundet flere billeder af omstigninger til 35 øre fra dengang, som ikke ser ud til at være børnebilletter.


Kan i oplyse om taksten for en omstigning for Århus Sporveje i 1960?


Med venlig hilsen

Peder Christensen

5260 Odense S

Svar. Hej Peder Christensen. Efter din henvendelse vedr. sporvejstakster, sendet jeg dig en oversigt over taksterne, da jeg er nysgerrig, var det noget der evt. kunne bruges.

Mvh. John Sporvejsdrift


Hej John v/Sporvejsdrift.

Tak for oplysningerne og det hurtige svar. Det var lige præcis det, jeg havde brug for. Hvis der dukker flere spørgsmål op, ved jeg, hvor jeg skal henvende mig.


Med venlig hilsen

Peder Christensen

5260 Odense S

Hej ved Sporvejsdrift i Århus. Tillykke med den nye hjemmeside selv om den ikke er helt færdig endnu, syntes jeg den er meget bedre end den gamle side. jeres hjemmeside bringer minderne frem fra min barndom jeg boede som barn på De Mezas vej.

Jeg syntes at det er fint at man kan klikke på billederne og de så popper op i en større størelse, jeg kan rigtig godt lide siden med busser og fotoarkivet, hvor man kan se billederne store, jeg håber at sporvognssiden kommer på samme måde.

Med venlig Hilsen

Jens Otto Larsen

8600 Silkeborg

Svar.  Hej Jens Otto Larsen tak for din henvendelse om vores hjemmeside, svaret er ja det er meningen at billederne skal kunne blive større på den ene eller anden måde. Vi må se hvordan det bliver, jeg vil gøre mit bedste for at hjemmesiden bliver God.

Mvh. John Sporvejsdrift


SIDEN STOPPER HER